Brødlogg (ja, logg)

Jeg har i løpet av de siste 14 dagene bakt intet mindre en 7 forskjellige typer brød. Stadig på jakt etter det perfekte! Grovt, saftig, godt på smak og helst også pent. Og luftig. Viser seg å være vanskelig kombinasjon. Gjerne lett å lage på kort tid. Enda vanskeligere. Og så skal det helst være et brød som hele familien liker. Der bikket det over i kategorien umulig. Men jeg gir meg ikke! Til nå har jeg vært gjennom:

 1. Havrebrød (Godt, men kompakt – to av tre barn liker ikke)
  http://trinesmatblogg.no/2010/10/26/havrebr%c3%b8d-a-la-apent-bakeri/
 2. Grovbrød bak på Kruskakli-pakke (Tørt! – to av tre barn liker ikke.)
 3. Andreas Wiestads grovbrød (Første favoritt hos ett barn, og vi voksne likte det også! Passe grovt, saftig og forholdsvis holdbart. Kan gjentas! (To av tre barn har ikke smakt.))
  http://trinesmatblogg.no/2011/01/05/grovbr%c3%b8d-a-la-andreas-viestad/
 4. Sunt helkornbrød (Hevet fantastisk, så mitt største brød! Smuler en del etter frysing. Litt mange hele korn for barna, og det viser seg at jeg ikke er noen stor fan av gresskarkjerner i brød selv… (To av tre barn har ikke smakt.))
  http://trinesmatblogg.no/2012/04/16/helkornbrod/
 5. Elsa Lystads jævla gode brød (Det ble godt, men kanskje ikke jævla godt? Allikevel verdt å gjenta, men det var noe med forholdene i oppskriften, så må tilpasses og justeres. Veldig mye solsikkekjerner i oppskriften, så kanskje erstatte noe av dette med noe annet. (To av tre barn har ikke smakt.))
  http://millasmat.com/bakverk/elsa-lystads-gode-grovbroed/
 6. Hjemmebakt brød for nybegynnere (Ny favoritt hos ett barn (stadig samme barn som liker brødene mine, de to andre er gitt opp)! Det var enkelt å lage, og hadde god smakt og var grovt nok.)
  http://bollefrua.wordpress.com/2014/02/01/enkelt-hjemmebakt-brod-for-nybegynnere/
 7. Matpakkebrød (Nok en favoritt hos mitt ene brødelskende barn:) Litt luftigere enn andre brød jeg har bakt, og kanskje ikke helgrovt, men grovt nok det og. Hadde på ruggryn på toppen til pynt, og dette smakte også godt! (Venter på dom fra et av barna som i utgangspunktet ikke liker hjemmebakt brød.)
  http://bollefrua.wordpress.com/2012/08/08/bollefrua-baker-brod-take-one/
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s